1/32-finaal Väikses Karikas kujunes esindusele edukaks

33c9f9ac-ae1e-45d3-87ae-c43ffd774452

Teisipäevasel vihmasel hilisõhtul alistas FC Tartu esindusmeeskond Tamme kunstmurul FC Elva II võistkonna tulemusega 7:1. Meie väravate eest hoolitsesid esimesel poolaajal Pearu oma kahe tabamusega vastavalt 35′ ja 36′ minutil ning poolaja viimasel minutil saatis Kaupo noored vastased garderoobi väravaga poolajapausile. Teine poolaeg hakkas pihta sealt, kus esimene lõppes – teisisõnu meie rünnakute ja pallivaldamisega. 46′ minutil hüppas vastaste kastis kõige kõrgemale meie oma Hispaania kutt Elias, kes pealöögist tabloole 4:0 vormistas. 53′ minutil lõi väga kauni ühepuute värava Helar, kes sai äärelt supersöödu Eliaselt. Mõni sekund hiljem oli Eliasel võimalus peaga ka oma teine värav lüüa, kuid mänguvahend raksatas vastase põiklatti. Seejärel toimus mängus vastase kaitsja ja väravavahi vahel väike ebakõla, misjärel vastase kaitsemängija veeretas oma kollkiprist palli mööda otse oma väravasse. Lõppseisu 7-1 vormistas Erik, kes muuseas oli sööduandjaks meie esimesele neljale väravale! :) FC Elva II ainukese värava eest hoolitsesime samuti meie, lüües omavärava.

Meie algkoosseis oli: Murumaa, Joa, Mõts, Orion, Roosen, E.Rubiales, Süld, S.Uggeri, Müürsepp, Vares, Praakle / Vahetuses: Soo, Kljutšivski, Listra, Puus, J.Lobjakas, Gross

Selle tulemusega edenesime edasi VKV 1/16-karikafinaali, kus meie vastane selgub loosi tulemusena.

Järgmine FC Tartu esindusmeeskonna mäng on laupäeval, 30.04.2016, kell 14:00 Tamme kunstmurul, kui meile sõidab külla SK Tääksi. Juba homme sõidab aga meie U19 võistkond Sillamäele, et mängida sealse Kaleviga.

Mängu galerii nähtav siit (pildistas: Sveta Rand)

33c9f9ac-ae1e-45d3-87ae-c43ffd774452

Share

Related posts