FC Tartul uus koduleht!

404604jj

Meil on hea meel teatada, et oleme olnud enne hooaega väga aktiivsed ka väljaspool muruplatsi. Nimelt oleme välja töötanud uue kodulehe, mis saab omajagu täiendust veel järgmise kahe nädala jooksul, kuid suuremas osas on uus koduleht valmis. Kuna osa internetis surfajaid kasutab arvuti asemel tahvlit või nutitelefoni ning meie vana koduleht oli nutiseadmes keerukalt loetav, navigeerimine raske siis ei olnud see kõige kasutajasõbralikum. Seega tegime uue kodulehe nutiseadmete sõbralikuks. Uue kodulehe disain suudab end ümber kohandada erinevate ekraani suuruste peale (jagades sisu korrektselt ekraanil laiali) tagades sellega kasutajale selges ja õiges mõõdus teksti, pildi, video ja mugava navigeerimise lehtede vahel. Uuelt lehelt leiab infot meie esindusmeeskonna, klubi ajaloo, järelkasvu ja palju muud vajalikku ning informatiisvet meie klubi kohta. U19 meeskonna lõplik nimekiri saab kinnitust lähiajal. Suuresti oleme keskendunud ka meie sotsiaalmeedia kanalite aktiviseerumisele – meie Youtube’i, Facebook’i ja vastloodud Instagrami kontodel toimuva tahaks sel hooajal viia uuele tasemele. Ühtlasi tuletame meelde, et meie esindusmeeskond alustab oma hooaega juba 7.04, kell 20:00 Tamme kunstmurul EMÜ SK vastu ning meie U19 võistkond sõidab päev varem, 6.04 külla Viljandi JK Tulevik eakaaslastele, kus pall pannakse mängu kell 17:00 Viljandi kunstmuruväljakul.

Share

Related posts